maanantai 18. helmikuuta 2019

Ilmainen fengshui-kurssi


Fengshuin ilmainen verkkokurssi

Klassisen fengshuin perusteita ei löydä helposti koottuna, vaan sirpaleina eri osoitteista. Kokosin kesällä 2018 mielestäni tärkeimmät aiheet ilmaiseksi kymmenosaiseksi kurssiksi. Kurssin tarjoama informaatio on koottu usean opettajani kursseilta, mm mestarit Joseph Yu'lta, Howard Choy'lta, Jes T.Y. Lim'iltä, ja Joey Yapilta mainitakseni muutaman nimen.


Pikakurssin sisältö soveltuu harrastajalle kevyeksi johdannoksi aiheeseen, mutta ei korvaa oikeaa koulutusta, mitä tahdon alleviivata. Suomenkielisiä kursseja tarjoaa mm Kristiina Mäntynen Helsingissä, sekä mestari Päivi Vilkki etänä. Molempien tiedot löytyy sivun alalaidalta ja molempia uskallan suositella! 


Tämä kokoamani kurssi käsittää tärkeitä perusteita, joiden sisäistäminen vaatii hieman aikaa ja vaivaakin. Suosittelen tutustumaan aiheisiin ajan kanssa ja oikeassa järjestyksessä. Luotettavaa lisäinformaatiota löytyy runsaasti mm mestari Päivi Vilkin sivustolta.


Fengshui ei ole tyylisuunta, tai sisustusoppi, vaan ympäristö- ja harmoniaoppi, jota soveltaen voi löytää paremman tasapainon elämään. Fengshui ei ole myöskään filosofia tai uskonto, johon uskomalla voi rikastua tai kokea suurta onnea.


Fengshui on vain yksi osa-alue elämässä, eikä se poista ihmisen omaa vastuuta elämänsä valintoihin. Fengshuin avulla voidaan luoda harmoniaa ihmisen yhteyteen maahan ja ympäristöön. Ihmisen omalla vastuulla on luoda harmonia muihin ihmisiin, sekä aikaan.Kurssin osat:
Fengshuiarkkitehti Kristiina Mäntysen sivusto:


Koulutusta englanniksi ja saksaksi:

Feng Shui Research Center:

European College of Feng Shui:

Qi-Mag Institute:

Mastery Academy:


Opiskeluintoa toivottaen!

- Paula -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti