tiistai 10. heinäkuuta 2018

Tavoitteena terveys ja vauraus


Kutsu fengshuin alkeiskurssille Fengshui-kompassi, eli luopanAloittelijalle ja fengshuista kiinnostuneelle aloitan viikolla 29 fengshuin alkeiskurssin blogissani. Pikakurssi pitää sisällään 10 osaa, jotka julkaisen kahdesti viikossa, viiden viikon ajan. Tämä alkeiskurssi käy kaikille, eikä edellytä lainkaan aiempaa tietoa tai kokemusta. Avaan kurssin jälkeen kiinnostuneille sähköpostilistan, jossa syvennymme vähitellen aiheeseen enemmän. Tämän kurssin ajan olen apunanne ja voitte tarvittaessa anonyymisti jättää kysymyksiänne kommenttikenttään.Taiji, eli yin ja yangKurssin sisältö:

 1. Yin ja yang
 2. Neljä myyttistä eläintä
 3. Viisi elementtiä
 4. Kahdeksan trigrammia
 5. Kaksitoista maallista oksaa
 6. Kahdeksan ilmansuuntaa
 7. Yhteys ympäristöön
 8. Terveyden vaaliminen
 9. Vaurauden ymmärtäminen
 10. Vaurauden lisääminenVirtaava vesi luo elinvoimaa, maa kannattelee sen

Fengshui on ympäristöoppiKurssin tavoite on oppia ymmärtämään mitä fengshui on, oppia sanasto ja fengshuin alkeellisin, mutta tärkein oppi; ulkoiset muodot ja niiden merkitys hyvinvoinnille.


Kurssi sisältää videoita, kirjoituksia, askel-askeleelta opastusta, sekä tietysti kotitehtäviä. Kurssilla et tule oppimaan mitään hokkuspokkus-temppuja tai kaavoja, kuinka aktivoida rikkaus- tai rakkausnurkkauksia, koska sellaisia ei oikeasti ole.


Kurssilla tulet sen sijaan oppimaan kuinka voit hyödytä kotisi energioista eri elämäntilanteissa ja kuinka voit vahvistaa terveyttäsi, sekä lisätä vaurauttasi.
Kamera, kynä ja kompassi fengshui-kurssilleTarvitset kurssia varten:
a) avoimen mielen 
b) kylliksi aikaa 
c) muistiinpanovälineet, sekä viivoittimen 
d) kotisi pohjakuvan
e) kameran
f) suunnistajan kompassin (kännykkäversiokin käy)
g) tulostimen * (on kikkailulla korvattavissa)
h) pitkäjänteisyyttä ja sitoutuneisuuttaSaat mitä tilaat, et mitä toivot
Fengshui on varsin väärinymmärretty konsepti länsimaissa. Länsimaissa, kuten meillä Suomessa, suhtaudutaan usein itämaisiin oppeihin ylimielisesti, mutta samalla uskotaan hölynpölyyn, jota tarjotaan yksinkertaistetussa muodossa.
Fengshui ei ole mitään, mihin tulee uskoa, että se toimisi. Ei, koska fengshui ei ole uskonto. Se ei ole myöskään riippuvainen toiveista tai ajatuksista. Fengshui on oppi energiasta meissä itsessämme ja ympäristössämme, sekä siitä, kuinka ihminen ja ympäristö saadaan resonoimaan samalla aaltopituudella. Kun resonoimme oikein ympäristömme kanssa, ympäristö luovuttaa voimaansa meihin; koemme olevamme elinvoimaisempia, terveempiä ja vahvempia. Voimakkaampina kykenemme taklata vastoinkäymiset helpommin ja jaksamme puurtaa myös vaurauden tähden.


Kukapa meistä ei toivoisi helpompaa ja vauraampaa elämää; nyt se mahdollisuus on käsilläsi! Et tule voittamaan lotossa, tai saamaan "Ameriikantädin perintöä", mutta opetan, kuinka voit korjata oman taloudellisen tilanteesi. Se vaatii aikaa, pitkäjänteisyyttä, sekä tahtoa.


Vauraus on tahtotila!Fengshui auttaa sinua auttamaan itseäsi. Mutta se edellyttää ymmärrystä siitä, mitä teet, miksi teet ja milloin teet. Sinun on opeteltava myös uusi asennoituminen. Ainoastaan silloin voit päästä eteenpäin elämässäsi.  


Fengshuin avulla et tule kokemaan toteutuneita toiveita, mutta tulet vastaanottamaan sen, minkä olet tilannut ja mihin sitoudut.
Tuuli ja vesi kalligrafialla. Kuvalähde: 
www.fineartsamerica.com
- Paula -

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiva :-)! Voi jäädä seuraajaksi tai vaikka tilata blogikirjoitus suoraan sähköpostiisi, niin saat varmuudella kaikki kirjoitukset pikimmiten! Ilmoittelen tosin kyllä myös fb-saitillani. Palaamisiin siis :-) !

   Poista
 2. Minä myös mukana. Terveisin Anne
  Miten tilaan sähköpostiini?

  VastaaPoista
 3. Hei Anne, tuossa oikealla on palsta ja siinä aika hännillä on suosittelemieni blogien yläpuolella "laatikko" Tilaa blogini sähköpostiisi. Siihen laatikkoon vain sähköpostiosoitteesi ja klikkaa "submit", niin bloggerin automaatti lähettää sinulle jatkossa blogikirjoitukset suoraan sähköpostiin. Ne saattavat joutua roskapostisuodattimen haaviin, joten alkuun kannattaa varmaan tarkistaa myös roskapostikansio. Kiva, että olet mukana kertaamassa :-)

  VastaaPoista