perjantai 5. kesäkuuta 2020

Fengshui-kesä 2020Kesäkuun lentävät tähdet


Vesihevosen kuukausi kesäkuu 2020 - Camarque hevosia rannalla. Kuvalähde. pixabay


Kiinalaisen aurinkokalenterin mukaan kuukausi on juuri vaihtunut ja myös kuukauden lentävät tähdet ovat vaihtaneet sijaintia. Sekä fengshuin lentävät tähdet, että neljä pilarin astrologia viittaavat vahvasti romantiikkaan kesäkuussa, joten nyt jos milloinkaan on aika otollinen romansseille! Kirjoitin vuoden lentävistä tähdistä blogiini jo aiemmin, joten perustieto vuoden 2020 fensghui-energiasta on luettavissa täältä


Lentävät tähdet ovat konsepti, jolla kuvaillaan qi' tä, energiaa ympäristössämme varsin yksityiskohtaisestikin. Olen useaan otteeseen kirjoittanut lentävistä tähdistä aiemmin, joita suosittelen aiheesta kiinnostuneille. Avainsanalistan avulla löydät kirjoituksia aiheittain.


* * *

Kesäkuussa keskustaan lennähtää nelostähti, joka muodostaa melkoisen mielenkiintoisen yhdistelmän seiskatähden kanssa. Nelostähti edustaa kaakon tuulia, kypsiä ja älykkäitä naisia, romansseja ja viettelyksiä, kauppiaita ja akateemisia henkilöitä. Nelostähden vetovoima piilee kokemuksessa ja hienostuneessa ilmaisussa; #4 ei ole huomionkipeä kuten kälynsä, kilpasiskokset #7 ja #9. Nelostähti edustaa tyyliä ja itsevarmuutta, herkkyyttä ja aistikkuutta. 


Kesän -20 lentävät tähdet - valkoisella kuukauden tähdet ja mustalla vuoden tähdet.


Kuukauden aikana vuositähden #7 ja nuorten naisten valta horjuu tullessaan haastetuksi kokeneen ja jopa hieman laskelmoivan nelostähden kanssa. Kuukausi voi olla otollinen paitsi romantiikan nälkäisille, myös yrittäjille. Varsinkin hius- ja puutarha-alat voivat hyötyä suuresti kuukaudesta. Kukkakauppiaille aika voi olla varsin tuottoisa myös, sillä uskoisin leikkokukkien suosion kasvavan voimakkaasti ankean koronakevään jälkeen. Parfyymi-kauppiaille ja tuoksujen tuottajille kuukausi voi olla virkistävä taloudellisesti, mikäli ponnistelee hieman myyntinsä eteen. Koruliikkeilläkin on vahvat mahdollisuudet kasvattaa myyntiään kesäkuun aikana ja mikäpä onkaan romanttisempi tapa ilmaista ihastustaan, kuin kukkaiskielellä ja koruin? 


Nelostähti #4 edustaa puu-energiaa ja vuositähti #7 edustaa metallienergiaa, joten ristiriitoja, varsinkin naisten kesken on havaittavissa suukopua. Siinä missä metallitähti #7 edustaa ilonpitoa, puutähti #4 edustaa oppineisuutta. Kuukausi on mitä mainioin opiskelulle, itsensä sivistämiselle, sekä tietysti luovalle itseilmaisulle. 


Tutkiessa tarkemmin luoshua, voimme havaita ihastuttavan tähtiyhdistelmän lounaassa: persikankukka-yhdistelmäksikin kutsuttu lentävien tähtien yhdistelmä #1 ja #4 on kuukauden ehdottomasti paras yhdistelmä! Mikäli haluat opiskella, tehdä luovaa työtä, tai haaveilet parisuhteesta, niin sijoita itsesi kotisi lounaisimpaan osaan ja hyödynnä kesäkuun energia. Käyttämällä sitä energiaa, vahvistat luovuuttasi ja itseilmaisuasi. Saadaksesi parhaimman hyödyn energiasta, lisää ripaus metallia sektorille. 


Vastakkaisella suunnalla koillisessa tapaamme yhdistelmän #7 ja #1, toisen ihmissuhteisiin vaikuttavan yhdistelmän. Kyseinen yhdistelmä tunnetaan kevytkenkäisempänä ja ennen kaikkea flirttailevana yhdistelmänä, joka toki on viehättävä, mutta edustaa pikemminkin kiusoittelua, kuin romantiikkaa. Kyseinen yhdistelmä sopii mainiosti baarien ja ravintoloiden työntekijöille myyntityötä edustamaan, tai viihdealan henkilöille. Jos haluat kehittää flirttailutaitojasi tai retorisia taitojasi vakavamminkin, niin yhdistelmää kannattaa ehdottomasti hyödyntää! 


Kuhertelvat kyyhkyt. Kuvalähde. pixabay


Luoteeseen lennähtää kesäkuun ajaksi pelätty keisaritähti #5. Ilmansuunnan metallienergia yhdistettynä vuositähteen #8 pitää hankalan maatähden hyvin aisoissa ja yhdistelmä voi olla varsin suotuisakin, varsinkin johtavassa asemassa työskenteleville, sekä kiinteistöalojen edustajille. Silti suosittelen tiettyä varovaisuutta yhdistelmän käytössä, sillä maatähdillä on varsin passivoiva vaikutus ja kaikki sektorin tähdet edustavat itsepäisyyttä. 


Yksi kuukauden haasteellisimmista tähtiyhdistelmistä sijaitsee kaakossa, missä puutähti #3 haastaa kuutostähden. Yhdistelmä voi olla varsin vaikea vanhemmille miehille, isille ja yritysten johdolle, mikäli energia kohdistuu heihin. Nuorempi miessukupolvi haastaa vahvasti vanhemman vallan ja se voi tuottaa melkoisen paljon ongelmia, varsinkin kun kaakon puuenergia vielä tukee kolmostähteä. Kitka on väkevä, eikä kompromissien teko ole helppoa. 


Saman henkistä kitkaa on havaittavissa myös lännessä, missä kuukausitähti #6 saa vastaansa tulitähden #9. Yhdistelmä viittaa perheen pään ahdinkoon naisten tähden. Tulinen ysitähti pystyy halutessaan pehmittämään kovaa metallitähteä #6 ja näin muokkaamaan metallin tuottavammaksi ja lempeämmäksi, mikä on usein ankaralle metallille eduksi. 


Pohjoiseen lennähtää kuukausitähti #9, joka saa valtavasti elinvoimaa vuoden puutähdeltä #3. Tulitähti kiinnittää huomiomme varsinkin työhön ja uraan ja kasvumahdollisuuksiin uralla, joten omasta urakehityksestä kiinnostuneiden kannattaa erityisesti hyödyntää tähtiyhdistelmää tulevaisuutta suunnitellessaan. Yhdistelmä suosii erityisesti nuorempia naisia ja tuleen liittyviä aloja. 


Kesäkuun mielenkiintoisimpiin ja taloudellisesti tuottavimpiin tähtiyhdistelmiin lukeutuu etelästä löytyvä kahden maatähden yhdistelmä #8 ja #2. Yhdistelmä on sikäli mielenkiintoinen, että jo vilkastunut kesämökkikauppa liittyy vahvasti siihen. Maatähdet liitetään vaurauteen ja ennen kaikkea maaomistuksiin, sekä kiinteistöihin. Kiinteistöillä keinottelu ei sovi kuvioon. Maatähtiin liittyy vakaus ja harkitut, perusteelliset toimintaperiaatteet, sekä korkea moraali. Maatähdet kartuttavat hitaasti, mutta sitäkin vakaammin omaisuutta. Samoja periaatteita noudattaen maatähdet kerryttävät kaikkea, myös vaivoja ja sairauksia, joten tähtiyhdistelmän käyttö sopii pitkäaikaisesti vain perusterveille. 


Raportin viimeisenä esittelen idän ilmansuunnan, jossa sijaitsee kesäkuun ajan varsin haasteellinen maatähtien yhdistelmä #2 ja #5. Yhdistelmä on aina hieman hankala, mutta erityisesti idässä. Rauhoittaaksesi tilan aggressiivista qi’tä voit tuoda tilaan hieman tulta ja runsaasti metallia. En suosittele tilan käyttöä, jollei ole aivan välttämätöntä. 


Lemmikki "ethän unhoita minua". Kuvalähde: pixabay


Rentoa fengshui-kesää!


- Paula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti