tiistai 16. lokakuuta 2018

Onko matkakuumetta?Kaamosta karkuun
Geographe Bay, Dunsborough, Länsi-Australia


Pian on taas se aika vuodesta, kun tuhannet suomalaiset suunnittelevat matkaa kaukomaiden lämpöön. Vielä useampi reissaa Itämerellä tai Suomenlahdella pikkujouluaikaan. Osa maamme kansalaisista muuttaa etelään eläkevuosiksi. Mutta on myös niitä, jotka vaan kaipaavat liikkeelle pääsyä. Vaikka vaan toiselle reunalle maakuntaa. Riittää, että "pääsee pois" välillä vain palatakseen takaisin.


Oletko milloinkaan miettinyt miksi jotkut ihmiset elävät vain matkustaakseen jonnekin? He palaavat matkoilta tyytyväisenä ja välittömästi alkavat suunnitella seuraavaa reissua. Mieluiten mahdollisimman kauas. Elämä soljuu suunnitellen ja kärsimättömänä odottaen seuraavaa matkaa. 


On myös ihmisiä, jotka aristelevat matkustelua, tai pelkäävät lentämistä. Eivät halua poistua turvalliselta maankamaralta lainkaan. Tai turvallisesta kotiympäristöstä. Heitä ei kiinnosta käydä ulkomailla, vaikka itse matka onnistuisi teleportaten valonnopeudella.Natura-turismia kotikunnassa toteuttaen. Valkmusan kansallispuistosta, Moronvuori.


Aivan oma joukkonsa on matkatyötä tekevät. He eivät ehkä ole kovin innokkaita seuramatkailijoita, jos joutuvat työnsä puolesta matkustamaan paljon. He tunnistavat eri lentokentät jo ominaistuoksujen perusteella, lentävät rutiinilla ja tietävät kokemuksesta millä lentoyhtiöllä on paras ruoka ja palvelu.Laivafillari jouluna 2009 jossain tropiikissa. Kuva mieheni.


Tutkimalla henkilön neljän pilarin karttaa voimme nähdä onko henkilö potentiaalinen reissutyöläinen tai kärsiikö hän ikuisesta matkakuumeesta ja levottomista jaloista. Mutta voimme myös kartasta lukea mahdolliset ajanjaksot, jolloin henkilö matkustaa paljon tai peräti muuttaa ulkomaille.


Miten tunnistaa matkakuumeilijaNeljän pilarin astrologiassa tunnetaan neljä maallista oksaa, jotka viittaavat matkoihin. Nämä neljä oksaa ovat Tiikeri, Käärme, Apina ja Sika. Nämä neljä maallista oksaa tunnetaan ns postihevosina tai kyytihevosina.Hevoskyyti Zhangfein temppelin edessä. Langzhong, Sichuan, Kiina 2017.


Itselläni on useampikin näitä ns kyytihevosia kartallani, myös kuukausipilarissani, joka edustaa uraa. Olen matkustanut paljon työkseni, joten yhteys on selkeä. Olen myös asunut ulkomailla useampaan otteeseen.


Riippuen kyytihevosen sijainnista ja sen edustamasta laadusta, voidaan päätellä paljon tulkintaa tehdessä. On myös henkilöitä, joilla on jokaisessa pilarissaan kyytihevonen.


Vaikka kyytihevosia olisikin useita kartassa, se ei suinkaan merkitse jatkuvaa matkustamista tai pysyvää muuttoa ulkomaille. Riippuen vuoden ja, tai päivän pilarista, kullekin oksalle on määritelty erityinen kyytihevonen.


Jos henkilö on esimerkiksi syntynyt Jäniksen päivänä, hänen kyytihevosensa on Käärme. Kun Käärme ilmestyy onnenpilareihin hän elää erityistä elämänjaksoa, jonka mahdollisesti viettää ulkomailla tai matkustaa poikkeuksellisen paljon.Huhtikuussa 2009 Bad Salzigissa, Reininjokilaaksossa, Saksassa.


Kun henkilöllä on kuukausipilarissaan oma kyytihevonen, se merkitsee usein työtä tai ammattia, joka pitää sisällään paljon matkoja ja jatkuvaa liikkeelläoloa. Mieheni esimerkiksi on syntynyt Lohikäärmeen päivänä ja hänen kyytihevosensa Tiikeri istuu kuukausipilarissa. Mieheni on laiva- ja off-shore -töissä ja on koko aikuisen ikänsä matkustanut.


Tuntipilari edustaa paitsi jälkikasvua, myös aikaa keski-iästä vanhuuteen, mutta myös salaisia haaveita. Jos henkilön oma kyytihevonen sijaitsee tuntipilarissa, henkilö ehkä haaveilee muutosta ulkomaille eläkevuosiksi. 


Henkilön onnenpilarit paljastavat lopulta, kantaako muuttohaaveet mahdollisesti hedelmää.


Kaikilta ei suinkaan löydy neljän pilarin kartastaan kyytihevosta. Mutta se voi ilmestyä onnenpilareissa, aktivoiden matkustusinnon. Myös kyytihevosta edustavat vuodet voivat tuoda mukanaan erityisiä matkoja. Torniojärvi, Ruotsi 2015.

Helmikuussa 2018 alkava Maasian vuosi voi yllättää matkoilla Käärmeen, Kukon ja Härän vuosina tai päivinä syntyneet.


Yhteenotto kyytihevosen kanssa voi myös tuoda matkoja henkilön elämään. Tiikeri tekee yhteenottoa Apinan kanssa ja Käärme Sian kanssa. Jos kartasta löytyy esimerkiksi Apina kuukausipilarista, se aktivoituu yhteenotosta Tiikerin kanssa.Kalastaja Lijiang-joella, Etelä-Kiinassa 2017.


Nämä edellä mainitut ovat vain viitteitä, kartan kokonaisuus on aina ratkaiseva määriteltäessä mahdollisia matkoja tai ulkomaille muuttoja.


Oraakkelin kertomaaHaamulaakson oraakkeli¹ ennustaa minulle muuttoa ulkomaille vanhuusvuosinani. Päiväpilarini mukainen kyytihevonen istuu tuntipilarissa ja saavuttaessani seuraavan onnenpilarini, kaikki neljä kyytihevosta aktivoituvat.


 "Katseesi ja kaipuusi seuraa muuttolintuja. Lähdet kauas kotiseudultasi kun hiuksesi ovat jo harmaat ja chikada-lintu laulaa melankolista lauluaan yksin jääneelle mandariinisorsalle joen törmällä."


Kiinalaisille hyvin tyypillisesti asia ilmaistaan runollisesti; muuttolinnut kuvaavat matkaa kaukomaille, harmaat hiukset korkeampaa ikää, chikada-linnun melankolinen laulu kuvastaa surua, yksin jäänyt mandariinisorsa leskeyttä.


Sama oraakkeli kuitenkin varoittaa myös "nousemasta ratsaille tai astumasta veneeseen", eli matkustamasta, Rotan ja Härän vuosina, sillä se tuo mukanaan kipeytyneet jalat ja onnettomuuksia.Eläkevuosiksiko Ylämaalle, Skotlantiin?


Nämä ennusteet tietysti hiukan hymyilyttävät, mutta ne perustuvat juuri pilareiden tulkintaan.


Neljän pilarin karttaMikäli haluat tutustua omaan neljän pilarin karttaasi, voit käyttää seuraavia online-laskureita:
Olen neljänpilarin astrologiaan perehtynyt ammattiastrologi. Mikäli tulkinta kiinnostaa, otathan yhteyttä!


- Paula -
Haamulaakson oraakkeli¹ Master Ghost Valley on n 2500 vuotta vanha kiinalainen klassikko, jossa on runomittaisia, kryptisiä ennustuksia perustuen numeroihin, jotka on johdettu henkilön syntymävuoden ja -päivän maallisista oksista. Klassikko on perimätiedon mukaan Zhuge Liangin uudelleenkirjoittama selkokielelle Kolmen kuningaskunnan aikana. Englanninkielisestä käännöksestä vastaavat mestarit Joseph Yu ja Ting Foon Chik. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti