maanantai 8. huhtikuuta 2019

Ennustamista ja manifestointia Malesiassa


Ennusmenetelmiä ja meditaatiotaKuala Lumpur Qimen Live 2019Sanotaan, että vierivä kivi ei sammaloidu. Sammaloitumistani estää paitsi matkailu, myös opiskelu ja itseni kehittäminen. Tein pikaisen visiitin Malesian pääkaupunkiin Kuala Lumpuriin maalis-huhtikuun taitteessa, hakien lisää oppeja ja virikkeitä.


Olen opiskellut qimendundjiaa jo aiemmin, mestari Joseph Yu'n etäkurssilla. Siinä missä mestari Joseph opettaa teknisesti aihetta, malesialainen Joey Yap painottaa tulkintaa.


Vastuu oppien ymmärtämisestä on aina kuitenkin opiskelijalla, kuten myös tiedon käyttö.


Qimendundjiaa kutsutaan fengshuin kruununjalokiveksi. Menetelmässä yhdistyy ennustaminen, sijainti tai suunta. Menetelmä on haasteellinen, sillä se kuvaa myös neljättä ja viidettä ulottuvuutta, tai peräti seitsemättä ulottuvuutta. Se kuvaa yksinkertaistetusti aikaa, sijaintia, tapahtumaa ja aihetta samanaikaisesti. 


Tavoitteiden kiteyttäminen ja kuinka saavuttaa ne.


Aika ulottuvuutena voi edustaa samanaikaisesti menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta. Menetelmän avulla voidaan kuvailla hetken energialaatua ja sen vaikutusta läsnäoleviin tapahtumiin, henkilöihin ja aihepiireihin. Oman leimansa tapahtumien kulkuun luovat lisäksi kaukaiset tähdistöt, jotka joko sinetöivät tai tyrmäävät tapahtumien kulun.


Menetelmän avulla voidaan tutkia henkilön kohtaloa ja karmaa, tulkita ja ennustaa erinäisten tapahtumien kulkua ja kestoa, ratkaista ongelmia, suunnitella strategisesti eri toimia, ajoittaa strategisesti toimet suotuisasti, tehdä päätöksiä ja valintoja, mutta menetelmän avulla voidaan myös manifestoida toiveita.


Qimendunjia on kuin universumin shakkilauta, mutta se pitää sisällään useampia kerrostumia ja pelaajia. Ihminen ja tapahtumat ovat vain yksi tekijä, mutta voidessaan ennakoida muiden pelaajien toimia, ihminen pystyy muuttamaan lähitulevaisuuden tapahtumienkulkua.


Ennusmenetelmiä on tutkittu ja käytetty ikiajoista asti. Selvännäkijöitä ja shamaaneja on arvostettu myös meedioina. Qimendunjia on teknisempi menetelmä, mutta tulkitsijaa auttaa hyvä yhteys alitajuntaan.


Toiveiden manifestointi on itsessään menetelmä menetelmän sisässä. Kyse on pikemminkin alitajunnan käskyttämisestä. Menetelmä edellyttää hyvää yhteyttä alitajuntaan, mutta myös ymmärrystä manifestoinnin laista - kuinka energia muuntuu toiseksi energiaksi. 


Taolaiset tietäjät olivat shamaaneja, jotka osasivat tulkita ympäristön luomista pienistä tunnisteista ajan laatua ja tapahtumien kulkua. He ymmärsivät myös eri ilmiöiden elinkaaria, seurattuaan satoja, jollei tuhansia vuosia ilmiöitä ympäristössään.


Tämän päivän keskivertoharrastajakin voi herkistyä tulkitsemaan ennusmerkkejä ympäristöstään, tai voi oppia kiinnittämään huomiota merkkeihin. Ehkä olet itsekin huomannut, että kiinnität mahdollisesti huomiosi tiettyihin asioihin? Merkkeinä voivat toimia niin numeroyhdistelmät, määrätyt sanat tai kuvat, ilmiöt tai unet. 


Onko sinulla tällaisia taipumuksia? Itse näen useimmiten lintuja, sulkia tai lintujen kuvia merkkeinä. Tilanteeseen liittyy myös voimakas "tietämisen tunne", tunne että jotain on tapahtumassa. 


Keskittyessäsi ongelmiisi ja vastoinkäymisiisi, luovutat energiaa ongelmalle. Keskity siihen mitä voit muuttaa, älä siihen, mitä ET voi muuttaa!


Halutessasi manifestoida toiveitasi sinun on oltava hyvin huolellinen ja tarkka toiveidesi suhteen. Epämääräisiä unelmia ei voi toteuttaa, kuten lottovoittoa, sillä siihen vaikuttaa myös sattuma. Toiveiden on oltava realistisia ja kutakin toivetta kohden on uhrattava omaa energiaa - mikään ei tipahda taivaasta. Kyse ei ole siis mistään aarrekarttaleikistä, vaan todellisista tavoitteista.


Toiveiden manifestointia voi harjoittaa usealla tavalla, mutta qimendunjiaa hyödyntäen se tapahtuu meditaation avulla. Menetelmää käyttäen käskytetään ja ohjataan alitajuntaa meditaation aikana kohti toivottua tulosta. Jotta toive toteutuisi on tehtävä uhraus tai suoritettava eräänlainen maksu. 


Esimerkiksi halutessasi lopettaa tupakoinnin, uhraus tai maksu toteutuneesta toiveesta on tupakasta luopuminen. Tapahtumassa pyydetään siis alitajunnalta apua ja tukea päämäärien toteutumiseen. 


Toivoessasi esimerkiksi matkaa, tulee sinun mahdollisesti säästää sitä varten, tai järjestää aikataulusi niin, että matkasi on edes mahdollinen. Uhrauksesi on liityttävä rahan säästämiseen tai aikataulusi uudelleen järjestämiseen. Tämä vain helposti ymmärrettävänä esimerkkinä.


Qimendunjia- ennustus tehdään luoshuun, johon sijoitetaan monimutkaisten laskujen mukaisesti henget, tilanteeseen vaikuttavat ihmiset, tähdet, ovet ja tähdistöt. 


Kullakin ihmistä tai ihmisjoukkoa kuvaavalla merkillä on elementti ja polariteetti. Tähdet, ovet ja tähdistöt omaavat elementtejä, joista osa on suotuisampia kuin toiset, riippuen näiden suhteesta aiheeseen, kysyjään, keskinäisiin suhteisiin, sekä luoshun ilmansuunnan elementtiin.


Jokaiseen henkeen, tähteen, oveen, tähdistöön ja ihmisjoukkoon liitetään attribuutteja, jotka kuvaavat kysymyksen aihetta tai tulkittavaa tilannetta.


Tulkintakaavio 29.3.2019 klo 11-13 KL


Qimendunjia ei sovellu kaikkeen ennustamiseen, sillä se on turhan monimutkainen esimerkiksi kyllä - ei kysymyksiin. Yksinkertaisiin kysymyksiin voi soveltaa esimerkiksi yijingiä. Tunnepuolen huoliin soveltuvat mielestäni paremmin kortit.


Opiskeltuani hieman lisää ja harjoiteltuani taitojani, kuvaan muutamia esimerkkejä teille erillisessä blogikirjoituksessa.


Malesian matkani osoittautui varsin hyväksi, sillä saatoin tavata joukon vanhoja tuttuja ja vahvistaa yhteyttämme ja yhteisiä tavoitteitamme metafysiikan saralla. Kiitän heitä ja matkatoveriani Susannaa Suomesta inspiraatiosta ja vertaistuesta, puhumattakaan loistavasta seurasta!


- Paula -


Minulla on siivet, enää ei tarvitse kuin oppia lentämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti