perjantai 21. kesäkuuta 2019

Me ollaan sankareita kaikkiJa kauas pilvet karkaavat


Juhannuksen aikaan suomalaiset palaavat mielellään juurilleen, joten tämän kirjoituksen otsikoiksi valikoitui kaksi suomalaisuutta kuvaavaa klassikkoa; J.Karjalaisen Sankarit biisistä lause ja Aki Kaurismäen elokuvan nimi.


Hyvistä aikeista huolimatta elämä ei aina etene suunnitellusti. Niin kävi minullekin, lauloi Pauli Hanhiniemi.


Vaikka astrologina tiedän ja tunnen oman karttani unissanikin, silti elämä joskus yllättää. Eväät loppui, minä heikkenin, kuuluvat sanat Kolmannen naisen kappaleessa Lautalla.


Syy pitkään radiohiljaisuuteeni löytyy pitkälti henkilökohtaisessa elämässäni - henkiset eväät loppuivat, kirjaimellisesti, toukokuussa. Aikaa edelsi kuitenkin usean kuukauden hyvin kuluttava ajanjakso.


Pyydän mitä nöyrimmin siis anteeksi asiakkailtani ja lukijoiltani. Ontuen työt jatkuvat, mutta kuitenkin jatkuvat.Jokainen ihminen on oman elämänsä sankari. Teemme valintoja ja päätöksiä elämässämme, joilla on joskus kauaskantoisiakin vaikutuksia. Useimmiten valintamme ovat tiedostamattomia; ymmärrämme motiivimme vasta ajan kuluttua. 


Haaveet ja pyrkimyksemme ovat kuin pilviä, joskus ne karkaavat. Aina ne haaveet ja pyrkimykset eivät ole edes omiamme, vaan periytyneitä tai meille ulkoa syötettyjä ajatusmalleja. 


Vastuu omasta hyvinvoinnista on jokaisella itsellään - fraasi, jonka voi lukea liki jokaisesta hyvinvointiin liittyvästä artikkelista. Joskus paine elämänmuutokselle on kasvanut niin voimakkaaksi, että emme voi karttaa sitä voimaa, vaan kohtaamme sen. Tällaisen elämänmuutoksen kynnyksellä elän juuri nyt. Pyydän siis kärsivällisyyttä, etenkin asiakkailtani - hiljaa hyvä tulee.


 
Levollista ja leppoisaa Juhannusta toivottaen, J.Karjalaisen Sankarit tahdissa!


- Paula -
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti